Autojen ilmastointihuollot
ja korjaukset Turun seudulla

AUTON ILMASTOINTIHUOLTO TURKU

Auton ilmastointihuollosta on tärkeää huolehtia säännöllisesti. Kylmäainetta vuotaa uudenkin auton ilmastointijärjestelmästä vaikka järjestelmä on ehjä. Jos kylmäaineen määrä pääsee liian vähäiseksi, on riski, että laitteen kompressori menee rikki.

Ilmastointihuollossa ilmastointijärjestelmästä poistetaan kylmäaine, jonka jälkeen tehdään vuototestaus, jossa tutkitaan pysyykö järjestelmässä alipaine. Paineen nousu paljastaa vuodon olemassaolon, tämän jälkeen järjestelmä täytetään uudelleen kylmäaineella. Nykyaikaisilla huoltolaitteilla täyttäminen tapahtuu automaattisesti koska määrä on ohjelmoidaan aina tapauskohtaisesti auton tietojen mukaisesti.

Koneasennus Hannula tekee autojen ilmastointihuollot ja korjaukset Turun seudulla.

Soita 020 775 6090 ja varaa aika!
Jätä tarjouspyyntö »

 

TÄYDELLINEN AJONEUVON PUHDISTUS WYNN´S AIRCOMATIC III LAITTEELLA

Wynn´s Airo-Clean

Suosittelemme ilmastointihuollon yhteydessä lisäksi höyrystinkennon sieni- ja mikrobikasvuston poistokäsittelyä, sekä ilmastointikanavien puhdistuskäsittelyä. Poistaa rasvaiset epäpuhtaudet, pölyn ja muun lian ilmastoinnin haihduttimesta (mm. siitepölyn, nikotiinin). Vähentää allergisia reaktioita (aivastelua, yskimistä ja silmä-ärsytyksiä).

Wynn's Airo Purifier

Hajunpoisto ajoneuvon matkustajatilaan. Poistaa hetkessä pahat hajut, kuten tupakansavun, eläinten, homeen, kosteuden ja märkien vaatteiden hajun. Ei peitä hajua vaan poistaa sen.

Ota yhteyttä »